Dorpscafé Peulis op 2 en 3 juli 2022

Op zaterdag 2 juli ben je welkom in ons dorpscafé met vanaf 16.00 uur optredens van plaatselijke groepen. Op zondag is er vanaf 14.00 uur openluchtcafé met kinderspelen, jukebox en de start van een zomer lang historisch wandelen in Peulis.

DORPSCAFE IN PEULIS OP 2 EN 3 juli 2022

 

Op zondag 3 juli gaat voor één dag een openluchtcafé open in het hartje van Peulis, op het dorpsplein tussen de kerk en de pastorij. Kom genieten in een authentiek kader van een streekbiertje, een wafeltje of een ijsje. Er is een jukebox om je favoriete plaatje te draaien, een kickertafel, teppeschiet en andere volksspelen. Voldoende voor een heel namiddagprogramma met je familie en kinderen. Kinderen kunnen ravotten op het springkasteel. Op zondag 3 juli start ook eeen zomer lang historisch wandelen in Peulis. 

 

Kom picknicken in het Dorpscafé van de Gilde

Ben je een actieve fietser? Plan dan je route en kom rustig picknicken in het rustige Peulis. De dorpskern is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, je kan je fiets veilig parkeren en je boterhammen in een aangename omgeving nuttigen. Je zal verstelt staan hoe comfortabel een palettenbank wel zit. Het dorpsplein van Peulis ligt tussen het fietsknooppunt nummer 01 en 26.

 

Op zaterdag 2 juli is het muziekfestival vanaf 16.00 uur

Vanaf 16.00 uur treden achtereenvolgens volgende plaatselijke groepen op: U en de Medeklinkers, Debonair, Joe Pilar, Rösti en de Bradkartoffeln. DJ Riki en Bram Delux entertainen tussen de live-optredens door. De Peulisstraat wordt dit weekend afgesloten zodat volwassenen ongestoord kunnen feesten en kinderen veilig kunnen spelen. Een beetje vakantie dus voor wie niet naar het buitenland trekt. 

 

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Zomers wandelen in Peulis, knipoog naar het verleden

Een wandeling van een achttal kilometer. Op 3 juli vertrek je op het dorpsplein in de Peulisstraat, vanaf 4 juli tot 30 september kan je de route ophalen in één van de café's van Peulis. Onderweg sta je op een tiental plekjes stil om even terug te blikken naar wat vroeger was. De QR-code vertelt je ook een verhaal over Oud en Nieuw Peulis.